Rüyada teselli görmek

Rüyada teselli görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, çok sayıda borca gireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada teselli gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada arkadaşı teselli etmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını teselli etmek kazancının ilk önce azalacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada teselli vermek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayanı teselli etmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments