Rüyada akan suyla abdest almak

Rüyada akan suyla abdest almak güç kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sorunlarını gidereceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada akan suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma meylindesiniz.

Rüyada akan suyla abdest almak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, can sıkıcı haberler almaya işaret etmektedir.

Rüyada akan sudan abdest almak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine yorulur.

Rüyada akan suda abdest almak kendini her konuda geliştireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Rüyada akan su içmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet eder.

Rüyada şelale gibi akan su görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Rüyada su akan musluk görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada tersine akan su görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments