Rüyada hızlı akan su görmek

Rüyada hızlı akan su görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada hızlı akan su gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Rüyada hızlı akan su görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hızlı akan dere görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada hızlı akan nehir görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada musluktan akan su görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada siyah akan su görmek lüksünün artacağına, geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluktan akan su içmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işaret eder.

Rüyada dağdan akan su görmek nasiplerini alacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments