Rüyada teröriste rehin olmak

Rüyada teröriste rehin olmak ele geçen parada artış olacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada teröriste rehin olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak güzel günlerle tanışılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret eder.

Rüyada teröriste rehin olmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Rüyada rehin alınmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada birinin rehin alındığını görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada silahla rehin alınmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere yorulmaktadır.

Rüyada savaşta rehin alınmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada rehin tutulmak zahmete düşeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments