Rüyada savaşta rehin alınmak

Rüyada savaşta rehin alınmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına yorulur.

Rüyada savaşta rehin alınmak gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Rüyada savaşta rehin alınmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla rehin alınmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret eder.

Rüyada rehin alınmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla rehin alınmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarısının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada rehin olmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments