Rüyada rehin alınmak

Rüyada rehin alınmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada rehin alınmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız herkesle iletişim kurabilmeniz konusunda en iyi yardımcınız.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada rehin alınmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla rehin alınmak iş hayatında başarılı olmaya, insanlar tarafından daha çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada savaşta rehin alınmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Rüyada silahla rehin alınmak insanlarla tartışacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada teröriste rehin olmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, isteklerine kulak vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments