Rüyada tepeden bakmak

Rüyada tepeden bakmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, ün sahibi olacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, önün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın tepesinden bakmak çok hayırlı işlere atılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepeden bakmak ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tepeden aşağı bakmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işaret eder.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet eder.

Rüyada tepeden şehre bakmak zenginliğin kapılarının açılacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada evlere tepeden bakmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments