Rüyada dağın tepesinden bakmak

Rüyada dağın tepesinden bakmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kazancın yar yarıya düşeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işaret eder.

Rüyada dağın tepesinden bakmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Rüyada dağın tepesinden bakmak afiyete ereceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek tepeden bakmak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada evlere tepeden bakmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şehre tepeden bakmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada tepeden aşağı bakmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Rüyada tepeden denize bakmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments