Rüyada yüksek tepeden denize bakmak

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kendisini ona adayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, neşe içinde olacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalettir.

Rüyada yüksek tepeden bakmak hep yerinde sayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada tepeden denize bakmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada denize tepeden bakmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments