Rüyada tepeden atlamak

Rüyada tepeden atlamak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden atlamak gördüyseniz:

  • Aile içinde aranızda yaş farkı bulunan kişilerle karşılaşacağınız sorunlarda alışılmadık metotlar kullanmanız gerekebilir.

Rüyada binanın tepesinden atlamak ele geçecek haram mal ve paraya, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Rüyada tepeden tepeye atlamak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak düzeninin yıkılmayacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına işarettir.

Rüyada yüksek tepeden atlamak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada tepeden atladığını görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, aradaki buzların eritileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinden atlamak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tepeden atlamak sözler sarf edeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına işarettir.

Rüyada tepeden suya atlamak her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments