Rüyada tepeden suya atlamak

Rüyada tepeden suya atlamak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden suya atlamak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada tepeden suya atlamak yeni bir işe geçiş yapılacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeden atladığını görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden atlamak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kime danışacağını bilemez olacağına inanılır.

Rüyada tepeden denize atlamak bir işe soyunacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalettir.

Rüyada yüksek tepeden atlamak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada dağın tepesinden atlamak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada binanın tepesinden atlamak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments