Rüyada tepeden tepeye atlamak

Rüyada tepeden tepeye atlamak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada tepeden tepeye atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Rüyada tepeden denize atlamak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine delalet eder.

Rüyada dağın tepesinden atlamak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden atlamak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, evindeki huzurun bozulacağına işaret eder.

Rüyada binanın tepesinden atlamak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek tepeden atlamak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet eder.

Rüyada tepeden atladığını görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işaret eder.

Rüyada tepeden tepeye atlamak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak çekilen yükün hafifleyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments