Rüyada yüksek bir tepeden atlamak

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, doğru karar veremeyeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, başarısının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden atlamak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden atlamak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada tepeden tepeye atlamak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepeden atlamak borçların ödeneceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepeden suya atlamak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, bir işe soyunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinden atlamak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden atladığını görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments