Rüyada çiğ tavuk et görmek

Rüyada çiğ tavuk et görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çiğ tavuk et gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Rüyada çiğ tavuk eti görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına yorulur.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek kötülüklerden uzak olacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk et görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret eder.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işarettir.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yemek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments