Rüyada çiğ tavuk yıkamak

Rüyada çiğ tavuk yıkamak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yıkamak gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Rüyada çiğ tavuk yıkamak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işaret eder.

Rüyada çiğ tavuk et görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalettir.

Rüyada çiğ tavuk budu görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kazancını katbekat arttıracağına delalettir.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ tavuk görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments