Rüyada göğsünün patladığını görmek

Rüyada göğsünün patladığını görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Rüyada göğsünün patladığını gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Rüyada göğsünün patladığını görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın lastiği patlamak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada arabaların patladığını görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın lastiğinin patladığını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişenin patladığını görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada silah patladığını görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada televizyonun patladığını görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın lastiklerinin patladığını görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments