Rüyada şah damarının patladığını görmek

Rüyada şah damarının patladığını görmek huzurun kaçacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bekar ise evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada şah damarının patladığını gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada şah damarının patladığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şah damarından vurulmak umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada şah damarını kesmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada şah damarı görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına inanılır.

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şah damarını görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada atın şaha kalktığını görmek ister istemez çok üzüleceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına tabir olunur.

Rüyada şaha kalkmış at görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments