Rüyada evde su patladığını görmek

Rüyada evde su patladığını görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, planlarının işe yarayacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde su patladığını gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Rüyada evde su patladığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Rüyada suyun patladığını görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ampul patladığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın patladığını görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işarettir.

Rüyada karnının patladığını görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabının patladığını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada füzenin patladığını görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın patladığını görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments