Rüyada cep telefonunun patladığını görmek

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonunun patladığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız davranışları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, elini haramdan uzak tutacağına delalet eder.

Rüyada telefonun patladığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu aramak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonun yandığını görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu satın almak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu kapatmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments