Rüyada yıldızın patladığını görmek

Rüyada yıldızın patladığını görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntılarını aşacağına, fakirlikten kurtulmaya, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına inanılır.

Rüyada yıldızın patladığını gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Rüyada yıldızın patladığını görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağı patlamak büyük sorunlarla karşılaşacağına, bol kazançlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada silah patladığını görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ampulün patladığını görmek küslüklerin biteceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabasının lastiğinin patladığını görmek para kazanmaya başlayacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet eder.

Rüyada tabanca patladığını görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnının patladığını görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada piknik tüpünün patladığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments