Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, gönül kapılarını açacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek büyük başarılar kazanacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada hasta olacağını öğrenmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada şeker hastası olduğunu öğrenmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada annenin hasta olduğunu öğrenmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek varolan sorunlarının sona ereceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments