Rüyada hasta olduğunu öğrenmek

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çalışmaların beğeni almayacağına delalettir.

Rüyada hasta olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek sıkıntının günden güne artacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta olacağını öğrenmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada şeker hastası olduğunu öğrenmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada annenin hasta olduğunu öğrenmek çok kötü günler yaşayacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments