Rüyada şeker hastası olduğunu öğrenmek

Rüyada şeker hastası olduğunu öğrenmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, darda kalacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza rivayet eder.

Rüyada şeker hastası olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Rüyada şeker hastası olduğunu öğrenmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada annenin hasta olduğunu öğrenmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çok hasta olduğunu öğrenmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalet eder.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, bedeninin de iyileşeceğine işarettir.

Rüyada başkasının hasta olduğunu öğrenmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments