Rüyada babanın hasta olduğunu görmek

Rüyada babanın hasta olduğunu görmek sorunlu bir döneme gireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok daha mutlu olunacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, hayattan daha zevk alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Rüyada babanın hasta olduğunu görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet eder.

Rüyada babanın hasta görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çok büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın hasta olduğunu öğrenmek ticaret ehli kimse olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta babasını görmek haram mal yiyip içeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanı hasta görmek lüks, konfor içinde olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının hasta olduğunu görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vefat eden babayı hasta görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada baba hasta görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments