Rüyada babanın hasta görmek

Rüyada babanın hasta görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın hasta gördüyseniz:

  • İçsel kaynaklarınızı özel bir ilişkinize göre yönlendirebilirsiniz.

Rüyada babanın hasta olduğunu görmek ferah bir döneme girileceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işarettir.

Rüyada babanızı hasta görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba anneyi hasta görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Rüyada ölen babasının hasta olduğunu görmek doğru kararların alınacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı hasta olarak görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba hasta görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments