Rüyada hasta babasını görmek

Rüyada hasta babasını görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, oldukça büyük başarılara, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, huzur içinde yatacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta babasını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Rüyada ölü babayı hasta görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, erken evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada babasının hasta olduğunu öğrenmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasının hasta olduğunu görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vefat eden babayı hasta görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta baba görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada babanı hasta görmek halsizleşeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı hasta olarak görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments