Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonun kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırılmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, çalıştığı yerde amir olacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulur.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek bol kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments