Rüyada telefonu yere düşürmek

Rüyada telefonu yere düşürmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Rüyada telefonu yere düşürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonu yere düşürmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonu yere atmak küs arkadaşların barışacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada telefonun düştüğünü görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize telefon düşürmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret eder.

Rüyada telefonun düşüp yaralandığını görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonu tuvalete düşürmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işarettir.

Rüyada telefon düşürdüğünü görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments