Rüyada telefon düşürdüğünü görmek

Rüyada telefon düşürdüğünü görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, yeniden can bulacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, gerginliğin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Bir yanlış bir ilişkinize zarar verebilir veya stres yaratabilir.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek destek göreceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonunu suya düşürmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, itibarını zedeleyeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada telefonun düştüğünü görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments