Rüyada denize telefon düşürmek

Rüyada denize telefon düşürmek büyük bir ikilemde kalacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, lüks, konfor içinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada denize telefon düşürmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız veya sevgiliniz mevcut durumunuzu nasıl yöneteceğiniz veya üstesinden geleceğiniz konusunda size fikir verebilir.

Rüyada denize telefon düşürmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonunun denize düştüğünü görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada telefonu denize düşürmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada telefonu elinden düşürmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, fakirlerin güleceğine tabir olunur.

Rüyada suya düşen telefon görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada telefon düşürdüğünü görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments