Rüyada telefonu suda görmek

Rüyada telefonu suda görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulur.

Rüyada telefonu suda gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Rüyada telefonu suda görmek büyük paralar kazanılacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan suda görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Rüyada suda yıkamak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu suda görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda banyo yapmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada suda çekirge görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulmak ölmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments