Rüyada oğlunu suda görmek

Rüyada oğlunu suda görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu suda gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada oğlunu suda görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun suda boğulduğunu görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada oğlunu suda boğulurken görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara suda yüzmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada şifalı suda yıkanmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda kalmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments