Rüyada temiz suda banyo yapmak

Rüyada temiz suda banyo yapmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda banyo yapmak gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Rüyada temiz suda banyo yapmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu suda banyo yapmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli suda banyo yapmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada soguk suda banyo yapmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet eder.

Rüyada banyoda temizlik yapmak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyo temizliği yapmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine tabir olunur.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada banyo yapmak temizlenmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments