Rüyada telefonda susmak

Rüyada telefonda susmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, geleceğinizin güzel olacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda susmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Rüyada telefonda susmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet eder.

Rüyada susmak konuşmamak hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine alamet eder.

Rüyada konuşmamak susmak evliyse çocuk sahibi olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle telefonda görüşmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada bakanla telefonda konuşmak mutluluktan havalara uçulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonun çalması görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments