Rüyada susmak konuşmamak

Rüyada susmak konuşmamak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, imkânlarının azalacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza yorulur.

Rüyada susmak konuşmamak gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada konuşmamak susmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susmak konuşmamak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda susmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada konu anlatmak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada mezara konulmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada bebeğinizin konuştuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada alay konusu olmak hasret çekileceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments