Rüyada konuşmamak susmak

Rüyada konuşmamak susmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Rüyada konuşmamak susmak gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Rüyada susmak konuşmamak güvensizlik duymaya, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada konuşmamak susmak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda susmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada polisle konuştuğunu görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arapça konuşan görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla konuşmamak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle hiç konuşmamak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına alamet eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments