Rüyada babasının elini öpmek

Rüyada babasının elini öpmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, ayrılık yaşanacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çok büyük paralar kazanacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalettir.

Rüyada babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Rüyada babanın elini öpmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada anne babanın elini öpmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada baba eli öpmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek işlerin büyük başarılar getireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada ölü babanın elini öpmek aksiliklerin yaşanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments