Rüyada tekrar askerlik yapmak

Rüyada tekrar askerlik yapmak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sıkıntısının biteceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada tekrar askerlik yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada tekrar askerlik yapmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine işarettir.

Rüyada tekrar askere gitmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini tekrar askerde görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada tekrar tekrar askere gitmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekrardan askere gitmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekrar asker olduğunu görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tekrar askere alınmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments