Rüyada tekrar askere alındığını görmek

Rüyada tekrar askere alındığını görmek alacaklarını tahsil edeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ticaretinin açılacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, takdir edileceği işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar askere alındığını gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, makamının tehlikeye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere alındığını görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada canın alındığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, onların mutlu haberlerini alacağına işaret eder.

Rüyada görevden alındığını görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada esir alındığını görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada halı alındığını görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşlarının alındığını görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments