Rüyada kendini tekrar askerde görmek

Rüyada kendini tekrar askerde görmek allah katında makbul olacak işlere atılacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına inanılır.

Rüyada kendini tekrar askerde gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada tekrardan asker olmak neşesinin yerine geleceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına işarettir.

Rüyada tekrardan askere gitmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına delalettir.

Rüyada askere tekrar gitmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalettir.

Rüyada tekrar askere gitmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, her geçen gün başarıların artacağına tabir olunur.

Rüyada tekrar askere alınmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekrar askere çağrıldığını görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet eder.

Rüyada tekrar tekrar askere gitmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments