Rüyada tekrar asker olduğunu görmek

Rüyada tekrar asker olduğunu görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, her zaman sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar asker olduğunu gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada tekrar askere alınmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tekrar askere gideceğini görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekrar askere çağrıldığını görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada tekrardan askere gitmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada tekrar askere çağrılmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekrar askerlik yapmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada tekrar askere gitmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, zor günlerin geride kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments