Rüyada tekrar tekrar askere gitmek

Rüyada tekrar tekrar askere gitmek gelirinin de artmayacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine delalettir.

Rüyada tekrar tekrar askere gitmek gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Rüyada tekrar askere gitmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada tekrar askere gideceğini görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada tekrar tekrar askere gitmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada askere tekrar gitmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, daha çok dünya malı edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekrardan askere gitmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Rüyada tekrar askere alınmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, üzüntülü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada tekrar askere çağrıldığını görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar asker olmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments