Rüyada tuvalette timsah görmek

Rüyada tuvalette timsah görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kariyerinde atılım yapacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette timsah gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Rüyada tuvalette timsah görmek refahının ve varlığının artacağına, kazancının günden güne çok artacağına tabir olunur.

Rüyada timsahın doğurduğunu görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, kendisi için isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada timsah ısırması görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına alamet etmektedir.

Rüyada timsahın görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu beslemek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman timsah görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah tarafından yenmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, durumunuzun iyileşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments