Rüyada tek gözünün çıktığını görmek

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek çirkin bir iş yapmaya, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada tek gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, parasının her zaman bereketli olacağına yorulur.

Rüyada tek dişin çıktığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek dişinin çıktığını görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada kendini tek gözlü görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözlü insan görmek kazancından başkalarına da vereceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına işarettir.

Rüyada tek gözlü görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalettir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments