Rüyada tek gözü kör birini görmek

Rüyada tek gözü kör birini görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hastalıklarını yeneceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tek gözü kör birini gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözü kör birini görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sorunların tarihe karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük bir sorun oluşacağına yorulur.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalettir.

Rüyada tek gözünü kör görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments