Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada tek gözü kör görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada tek gözü kör insan görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör olmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada tek gözünü kör görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments