Rüyada tek gözlü görmek

Rüyada tek gözlü görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, çok yorulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözlü gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet eder.

Rüyada tek gözlü birini görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada tek gözün az görmek sorunların tarihe karışacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözlü adam görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş projelerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini tek göz görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak iflasın eşiğine geleceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü olmayan birini görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments