Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek güzellik ve hayır geleceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek iyi zamanlar geçireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek kötü durumlara düşeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurta toplamak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yumurtası almak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments