Rüyada tavuk kaz görmek

Rüyada tavuk kaz görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kaz gördüyseniz:

  • Bazı konuların değişmemesinden sıkılıyorsanız, değişmeye başladığını fark edeceksiniz.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada tavuk kaz görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kaz ve tavuk görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, hayra ve esenliğe rivayet etmektedir.

Rüyada kaz tavuk görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaz isirmasi görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Rüyada kazma görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, bir anda yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaz kestiğini görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işaret eder.

Rüyada uçan kazlar görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments