Rüyada kaz kestiğini görmek

Rüyada kaz kestiğini görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kaz kestiğini gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kaz kestiğini görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz ısırdığını görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz eti görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada evin içinde kaz görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına alamet eder.

Rüyada kaz vurduğunu görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine işaret eder.

Rüyada ördek ve kaz görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments